Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kabanos Francouzský

9
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Gornicky
EAN: 5908230524561
Data ze dne: 22. 11. 2020



Popis

Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, uzený, sušený. Na 100 g výrobku bylo použito 185 g masa.

Složení

  • vepřové maso
  • škrob
  • vepřový tuk
  • sůl
  • koření
  • vytážky z koření
  • aromata
  • vepřová bílkovina
  • cukr
  • jedlé střívko

Alergeny

  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 185g masa na 100g výrobku 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 9

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
120 g
% DDD
Energie 486 kcal 583 kcal 23 %
2032 kJ 2438.4 kJ
Bílkoviny 25 g 30 g 38 %
Sacharidy 5.3 g 6.36 g 6 %
z toho cukry 1.9 g 2.28 g
Tuky 41 g 49.2 g 59 %
nasycené 16 g 19.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.1 g 3.72 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?