Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

PIKOK Masopustní klobása

10
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Uzeniny Příbram, a.s.
Dodavatel: Lidl Česká republika v.o.s.
EAN: 20839130
Data ze dne: 21. 2. 2019



Popis

Zabijačková specialita. Masný výrobek teplně opracovaný. 100 g klobásy bylo vyrobeno ze 100 g masa.

Složení

  • vepřové maso
  • voda
  • jedlá sůl s jódem
  • - jedlá sůl
  • - jodičan draselný
  • vepřové střívko
  • česnek
  • majoránka
  • kmín
  • pepř černý
  • paprika sladká
  • muškátový ořech
  • pepř zelený drcený

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Vyrobeno podle české cechovní normy 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 100g masa na 100g výrobku 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie 308 kcal 924 kcal 15 %
1288 kJ 3864 kJ
Bílkoviny 16 g 48 g 25 %
Sacharidy 1.4 g 4.2 g 2 %
z toho cukry 0.3 g 0.9 g
Tuky 27 g 81 g 39 %
nasycené 10 g 30 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.22 g 6.66 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?