Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pesto basilico genovese DOP

15
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Coop Itália S.C.
EAN: 8001120797834
Data ze dne: 7. 4. 2019



Popis

Bazalkové pesto s pravou bazalkou

Složení

  • ovčí sýr Peccorino - 4 %
  • česnek - 0,5 =
  • piniové oříšky - 1
  • jedlá sůl
  • - syřidlo
  • - jedlá sůl
  • - ovčí mléko
  • bazalka pravá Genovese DOP - 3 %
  • - syřidlo
  • - jedlá sůl
  • - kravské mléko
  • sýr Grana Padano
  • olivový olej extra panenský - 10 %
  • kešu oříšky
  • slunečnicový olej

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • suché skořápkové plody
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
190 g
% DDD
Energie 467 kcal 887 kcal 22 %
1953 kJ 3710.7 kJ
Bílkoviny 6.5 g 12.35 g 10 %
Sacharidy 3.2 g 6.08 g 4 %
z toho cukry 1.1 g 2.09 g
Tuky 48 g 91.2 g 69 %
nasycené 7.7 g 14.63 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.4 g 4.56 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?