Autor: | neznámý |
Datum přidání | 31.07.2012 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | 50 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Hořčice plnotučná Malva
různé gramáže
Delikatesní Hořčice Plnotučná
Hořčice plnotučná. Bez přídavku konzervantů.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 3,59 g | 13,17 g | 1,53 g | 365,16 kJ (87 kcal) |
celkově | 17,93 g | 65,86 g | 7,63 g | 1 825,79 kJ (436 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Mrkev, celer, petržel se oloupají a dají vařit do osolené vody. Nesmí se rozvařit. Po uvaření dáme vychladnout. Poté nastrouháme na hrubém struhadle společně s cibulí. Pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, přidáme hořčici a jogurt nebo kysanou smetanu. Zamícháme a dáme vychladit do lednice. Výborné na grahamové vece. Můžeme ozdobit slabým plátkem cibule, petrželí kudrnkou nebo plátkem rajčete.
Můžeme přidat i malé bílé fazolky. Fazolky namočíme a druhý den uvaříme. Po uvaření je rozmačkáme vidličkou a přidáme k zelenině.
Přidat komentář