Autor: | vjedena@ |
Datum přidání | 28.10.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bulgur Arax
Drcená pšenice
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,51 g | 44,44 g | 4,14 g | 958,10 kJ (229 kcal) |
celkově | 25,53 g | 133,31 g | 12,43 g | 2 874,30 kJ (686 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Do nahřáté remosky dáme zpěnit na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a po chvíli i papriku. Když je vše lehce měkké, přidáme bulgur a trochu ho opražíme a přidáme koření dle chuti. Pak zalelejeme 400 ml vroucí vody a vaříme, dokud se voda nevyvaří. Pak necháme ještě dojít pod pokličkou. Do hotového přidáme čerstvou petrželku.
Můžeme přidat i kurkumu, jídlo má pak krásnou barvu.
Přidat komentář