Autor: | neznámý |
Datum přidání | 14.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Jihočeská Niva
Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Moravský bochník plátky
Přírodní tvrdý sýr
baleno v ochranné atmosféře
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 18,91 g | 45,10 g | 32,89 g | 2 301,21 kJ (550 kcal) |
celkově | 75,65 g | 180,41 g | 131,56 g | 9 204,85 kJ (2198 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jako první si připravíme dle návodu klasické noky, které by měly být pěkně měkké a vyložím je do zapékací formy nebo mísy, promíchám je s nasekanými bylinkami, může být více druhu, přidám najemno nivu nebo jiný sýr, nasekané oříšky, smetanu a osolím , lehce pokapu řepkovým olejem a vše společně promíchám, nakonec přidám kousky másla a na vrch trošku sýra a dám na několik minut do trouby, až se směs lehce rozpeče, vypnu trouby, zlehka ještě promíchám a rovnou servíruji s posypaným strouhaný sýrem.
Přidat komentář