Autor: | neznámý |
Datum přidání | 10.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Síla květů
Směs květů a koření s cukrem bio
Bruschetta
Kořenící přípravek
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Mezitím co se nám bude vařit rýže si uděláme zeleninovou směs. Na rozpáleném olivovém oleji orestujeme cibulku, přidáme pokrájené žampiony, cukety a mrkev, zalijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Po 10 minutách přidáme koření a dle chuti také osolíme. Jakmile je zelenina měkká vmícháme jáhelnou kaši, kterou jsme si před tím rozmíchali v hrníčku s vodou, přidáme kečup a dohromady ještě povaříme. Do půlky hrníčku natlačíme pomocí lžíce rýži a vyklopíme na talíř, okolo kopečku zalijeme směsí a dozdobíme petrželkou.
Přidat komentář