Autor: | Natalie27@ |
Datum přidání | 13.11.2012 |
Druh receptu | Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 12 ks |
Přibližná cena: | 100 Kč |
Chuť: | |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
Biotrend Bio citróny
Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
Uvetta Sultanina
Rozinky, bezlepkové, bio.
Rozinky Suntree
Rozinky, nesířené - sušené ovoce
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Z ingrediencí na korpus připravíme vláčné těsto, které necháme v chladu odpočinout.Zapékací koláčovou formu vyložíme papírem na pečení a dáme těsto.V míse rozmícháme tvaroh s vejci, cukrem, vanilkou, citronovou šťávou i kůrou. Vmícháme rozinky a nalijeme na celé těsto.Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme ZVOLNA! - asi 150 -160°C (při vyšší teplotě by koláč vyběhl) přibližně 1 hodinu.Z jednoho bílku a 1lž. třtinového cukru vyšleháme sníh.Pak vyjmeme z trouby a dáme na koláč sníh a celé posypeme mandlovými lupínky a dáme ještě do trouby pod gril tak na 5 min.
Přidat komentář