Autor: | Zdravá máma |
Datum přidání | 06.03.2013 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Podmáslí kysané Boni
Kysané podmáslí s mlékem.
Jihočeské Podmáslí kysané Madeta
Kysaný mléčný výrobek
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 10,00 g | 65,20 g | 5,50 g | 1 485,08 kJ (355 kcal) |
celkově | 80,03 g | 521,56 g | 44,04 g | 11 880,60 kJ (2837 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
V jedné míse smícháme suché suroviny a v druhé míse mokré suroviny. Mokré pak vmícháme do suchých a jemně promícháme. Lívance smažíme bez tuku na středním plameni. Z poloviny surovin lze připravit 12 lívanců. Uvedené množství je vhodné pro přípravu velkých silnějších palačinek. Lívance podáváme s javorovým sirupem a zakysanou smetanou.
Přidat komentář