Autor: | lulu@ |
Datum přidání | 09.06.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 10 min |
Počet porcí: | neuvedeno |
Přibližná cena: | 50 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Vlastně děláme takovou hustou polévku. K uvařené rýži přidáme vodu a zeleninu, nevaříme moc dlouho. Zelena je lepší tak napůl syrová. Přidáme rozšlehané vejce. Podáváme ozdobené řasami, polité sezamovým olejem a sypané sezamem. Podává se s kimchi, to je rychlo kvašená zelenina (okurky, cibule apod.)
Toto je korejské jídlo, ale poprvé jsem to jedla ve Varanasi v Indii, lahoda v bříšku po těch kořeněných jídlech...
Já mám ráda syrový žloutek, tak ten přidám po uvaření bílku. Můžeme vlastně přidat cokoliv, včetně masa, chilli, koriandru (čerstvý), zelenou cibulku...
Přidat komentář