Autor: | MZihlova@ |
Datum přidání | 28.08.2012 |
Druh receptu | Oběd, Snídaně, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | 20 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Ananas plátky v mírně sladkém nálevu
Zpracované sterilované ovoce, kompot
Ananas kousky
Ananas kousky v mírně sladkém nálevu. Zpracované, sterilované ovoce,…
Jáhly 2x-3x spaříme horkou vodou (tak se zbaví hořkosti). Do hrnce nalijeme 200 ml vody a 200 ml šťávy z ananasového kompotu. Přivedeme k varu a poté do hrnce vložíme jáhly. Vaříme, dokud se veškará voda nenasákne do jáhel, což je asi 15 minut. Po uvaření osladíme podle chuti vanilkovým cukrem nebo medem a smícháme s oříškem másla.Hotovou kaši servírujeme v miskách a prokládáme ananasem.Já jsem jí dělala k snídani a chutnala i mužskému osazenstvu :) Dobrou chuť
Přidat komentář