Autor: | neznámý |
Datum přidání | 16.06.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Kukuřice ve slaném nálevu
Sterilováno
Květák očistíme a uvaříme ve vodě. Vyjmeme, necháme okapat a nasekáme na jemno. Celozrnná ječná kolínka nasypeme do samého hrnce a uvaříme v tomto vývaru do měkka, scedíme a lehce pokapeme olivovým olejem. Hlávkový salát důkladně opláchneme a natrháme na kousky. Omytý kopr nasekáme na jemno. Kukuřici prohřejeme v hluboké pánvi, osolíme a promícháme s těstovinami, salátem, koprem a květákem.
Přidat komentář