Autor: | breera@ |
Datum přidání | 26.09.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Gemüse Bouillon Zeleninový vývar
Zeleninový vývar, bez přídavku droždí, s 10,7% zeleniny
Na olivovém oleji zpěníme cibulku dozaltova, poté přidáme na kostičky nakrájenou kapustu společně s kostkou zeleninového bujónu a dusíme cca 10 min než změkne kapusta a vypaří se voda. Pak přidáme prolisovaný stroužek česneku, 1-2 lžičky kari koření, sůl, pepř a přidáme zakysanou smetanu. Přimícháme uvařenou rýži-rizoto.Nebo do směsi přimícháme kuskus,bulgur...cokoli :)
Nebo do směsi přimícháme kuskus,bulgur...cokoli :)
Rizoto jsem dělal z listů kapusty z farmářské bedýnky, rýže parboiled, maminčina česneku a cibule, thaiského kari, místo bujónu mám koření vegetka, čeknou sůl a pepř. Smetanu jsem nepoužil. Cenu odhaduji na 30kč/3porce dobroty :)
Přidat komentář