Autor: | Snow.angell@ |
Datum přidání | 09.03.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Chléb vícezrnný Negrill
Kypřeno výhradně žitným kvasem
Bio žitný chléb ASON
Žitný celozrnný, kysaný chléb v BIO kvalitě. Vyrobeno procesem…
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Prolisovaný česnek osmahneme na rozpuštěném másle a zalijeme vývarem. Přidáme očištěné na kostky nakrájené brambory a vaříme doměkka. Sundáme z ohně, dochutíme vegetou, kmínem a solí a vše společně umixujeme.Žitný chléb nakrájený na kostky opečeme nasucho na pánvi. Do každé porce dáme opečený chléb.
Můžeme přidat nastrouhaný sýr,ten zjemní chuť polévky.
Polévku jsem měla docela řídkou, tak jsem jí ještě krajícem chleba zároveň zahustila a moc si pochutnala.
Přidat komentář