Autor: | Táňa |
Datum přidání | 03.02.2014 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Kokosový olej BIO RAW
Jedlý rostlinný olej jednodruhový.
BIO Kokosöl nativ
Bio olej kokosový
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 3,52 g | 8,06 g | 8,31 g | 506,45 kJ (121 kcal) |
celkově | 35,21 g | 80,63 g | 83,10 g | 5 064,54 kJ (1210 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Fazole namočíme den předem do studené vody a druhý den povaříme v nové vodě cca 20 minut. Přemístíme je do mixéru i s trochou vody a rozmixujeme dohladka se všemi ostatními surovinami. Hmotu nalijeme do pekáčku vystlaným papírem na pečení a povrch koláče ještě hezky na ozdobu „zasněžíme“ strouhaným kokosem. Vložíme do trouby vyhřáté na 220 stupňů a pečeme asi 20 minut – poté teplotu snížíme na cca 190°C a pečeme ještě dalších 20 minut. Pak už vypneme, abychom koláč nevysušili. Dezert můžeme nechat ve vypnuté troubě ještě pár minut odpočívat, poté ho necháme vychladnout do druhého dne. Teprve druhý den můžeme z koláče bezpečně sejmout papír na pečení a opatrně jej nakrájet. Cílem je křupavý růžový kokos na povrchu a krémová konzistence uvnitř.
Přidat komentář