Autor: | neznámý |
Datum přidání | 29.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 90 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Hrášek sterilovaný
Sterilovaná zelenina jednodruhová ve slaném nálevu.
Bonduelle Créatif Duo
Duo - zeleninová směs v mírně slaném nálevu, sterilovaná zelenina
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kuřecí stehna
Hluboce zmrazená, třída jakosti A
Kuřecí stehenní řízek bez kůže
Kuřecí stehno vykostěné bez kůže, hluboce zmrazené třída A
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 34,68 g | 9,61 g | 22,59 g | 1 577,92 kJ (377 kcal) |
celkově | 138,73 g | 38,45 g | 90,36 g | 6 311,69 kJ (1507 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejprve si stehení řízky naklepu, osolím a rozříznu, aby mi šla vytvořit z plátu roláda, potom ji začnu plnit směsí ze sterilovaného hrášku a posypu trochou strouhaného sýra, potom si maso opatrně stáhneme a zarolujeme do rolády, můžeme si pomoct párátky, provázkem nebo špejlí a pokud doma máte formu na srnčí hřbet, často si vypomáhám s ní:-) Přendám tedy do pekáče nebo nějaké formy a přidám nakrájené kvalitní máslo, nejlépe Bio, celé ještě osolím a pokladu plátky másla na povrch rolády, aby se nepřipalovala ze zhora a pěkně se propekla. Během pečení neustále poléváme, já dělám asi přibližně hodinku a půl při 180°C.
Přidat komentář