Autor: | neznámý |
Datum přidání | 04.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Hrášek Nowaco
Hluboce zmrazený
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Rýží uvaříme na mírném ohni podle návodu uvedeném na obalu. Mrkev očistíme a nakrájíme podélně na tenké stuhy. Na másle zprudka opečeme na kousky pokrájená kuřecí prsíčka, po chvíli přidáme brokolici a hrášek opékáme ještě přibližně 10-15 minut. Přimícháme zakysanou smetanu, uvařenou rýži, mrkev, pokapeme citrónovou šťávou a ochutíme solí. Vše důkladně promícháme a podáváme sypané pažitkou.
Přidat komentář