Autor: | eoon@ |
Datum přidání | 30.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Maso si rozřízneme, naklepeme a osolíme, na povrch poklademe sýr tipu Leerdammer nebo Madeland, které mají právě skvělou oříškovou chuť, zkoušela jsem s eidamem-ale nic moc, na to položíme okapanou hrušku z kompotu a zabalíme do rolky, aby nám nic nevypadlo, případně svážeme. Přípravíme si zapékací mísu nebo pekáček, který vymažeme kvalitním máslem, vložíme rolky, případně osolíme dle chuti, na povrch pak potřeme medem a případně podlijeme troškou šťávy z hrušek. Šoupneme do rozpálené trouby a já peču asi při 190°C a hlídám to a zároveň podlévám, když vidím a cítím, že masíčko je hotové, vypnu troubu, nechám dojít a podávám s vařeným bramborem.
Přidat komentář