Autor: | eoon@ |
Datum přidání | 21.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Omytého a osoleného lososa osmahnu z obou stran na másle. Misku nebo srnčí hřbet si vymažu rozpuštěným máslem a vysypu strouhankou. Lososa rozmixuju v robotu společně se smetanou, vodou, dále přidám vejce, tymián a mixuje do hladkého krému. Je-li třeba dohustím strouhankou. Směs přeliji do misky nebo formy, uhladím a pokapu citrónovou šťávou. Peču překryté pečícím papírem okolo 180°C asi 40 minut.Nechám schladnout a pak dám do ledničky alespoň do druhého dne pěkně odležet, nejlepší je poté namazat na čerstvý rohlík, toast či bagetu přikusovat.
Tahle paštika chutná nám všem.
Přidat komentář