Autor: | eoon@ |
Datum přidání | 02.11.2011 |
Druh receptu | Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Postupně si smícháme všechny suroviny na těsto, nejprve sypké, mouku, prášek do pečiva, cukr, přidáme vajíčko, kvalitní slunečnicový olej - olivový je opravdu škoda, mléko, osolíme a přimícháme sušené ovoce eventuelně pokrájené na menší kusy. Těstíčko pak naplníme do formiček a dáme do vyhřáté trouby, já peču přibližně při 180°C dokud nebude kůrka naběhlá a zlatavá. Dobrou ovocnou chuť.
Pozor, je to opravdu pro sušené ovoce, já jsem jednou zkusila s čerstvým-ale to pustí šťávu a má jiné vlastnosti, takže těstíčko má pak úplně jinou konzistenci a není to ono, proto doporučuji skutečně sušené ovoce dle chuti.
Přidat komentář