Autor: | eoon@ |
Datum přidání | 18.10.2011 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina, Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Tofu s bylinkami
Sójový sýr s provensálskými bylinkami
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 6,19 g | 14,85 g | 16,71 g | 966,25 kJ (231 kcal) |
celkově | 12,38 g | 29,70 g | 33,42 g | 1 932,50 kJ (462 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Do misky si smícháme zelí se sterilovaným celerem a přidáme asi 2-3 lžičky cukru, promíchám a nechám chvíli uležet. (Nedoporučuji kysané zelí, chuť je ve výsledku hodně hořká a nepříjemná). Potom přidáme postupně nasekané piniové nebo jiné oříšky, na kostičky pokrájené tofu, zakapeme olejem, podle chuti osolíme. Vše důkladně promícháme a na dozdobení přidáme trošku nakrájené pažitky, nechám v lednici odpočinout a uležet aspoň na hodinku a pak podáváme s tmavou bagetkou nebo žitným chlebem.
Přidat komentář