Autor: | lupilup@ |
Datum přidání | 05.04.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 100 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Cizrna Horeca
Luštěnina cizrna
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kuřecí stehna
Hluboce zmrazená, třída jakosti A
Kuřecí stehenní řízek bez kůže
Kuřecí stehno vykostěné bez kůže, hluboce zmrazené třída A
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 27,88 g | 22,42 g | 16,97 g | 1 497,07 kJ (358 kcal) |
celkově | 55,77 g | 44,84 g | 33,93 g | 2 994,13 kJ (715 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Stehna vložíme do pekáče, osolíme, popřípadě opepříme a podlijeme vodou. Přikryjeme a dáme péct cca na 30 minut. Poté přidáme nakrájenou cuketu a pečeme dalších 30 min do změknutí. Předem uvařenou cizrnu rozmixujeme, přidáme sůl, česnek, olivový olej a popřípadě vodu, ve které se cizrna vařila. Vše rozmixujeme a je hotovo.
Chuť je skvělá akorát doporučuju péct stehna bez kůže, pustilo to hodně tuku :)
Přidat komentář