Autor: | Milada |
Datum přidání | 17.06.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
35 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Uvaříme zvlášť oloupané brambory, kroupy a květák. Dohromady povaříme nastrouhané na velkých okách celer a kedlubnu.Na oleji osmažíme cibuli, přidáme uvařený květák, zalijeme vajíčky, okořeníme a necháme zdrcnout.Uvařené kroupy smícháme s povařeným celerem a kedlubnou, křenem a osolíme.Servírujeme : Brambory, květák a na salátových listech kroupy se zeleninou. Dobrou chuť
Přidat komentář