Autor: | neznámý |
Datum přidání | 23.09.2011 |
Druh receptu | Příloha |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | 30 Kč |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Zálivka:
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Slunečnice loupaná Poex
Olejnatá semena
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 11,99 g | 16,27 g | 22,13 g | 1 280,47 kJ (306 kcal) |
celkově | 35,97 g | 48,80 g | 66,40 g | 3 841,40 kJ (917 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejdříve si smícháme všechny ingredience na zálivku, popřípadě doplníme čerstvé bylinky. Poté do misky natrháme na menší kousky ledový salát, přidáme rukolu, rajčata a smícháme se zálivkou. Zdobíme slunečnicovými semínky a uvařenými vejci.
Salátu je určitě mnohem více než dvě porce. Rukola i slunečnicová semínka jsou dobrý nápad, ale zálivka mi víc chutnala v receptu "Ledový salát s česnekovými topinkami". Vejce jsem nedávala.
Přidat komentář