Autor: | neznámý |
Datum přidání | 10.03.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Na másle krátce orestujeme na kousky pokrájené růžičky brokolice. Osolíme, mírně podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou do měkka. Voda by měla být k samému konci podušení vyvařená, proto jí během vaření přidáváme příležitostně. Jakmile je brokolice téměř měkká, přisypeme na kousky pokrájené sušené švestky a společně prohřejeme. Na závěr vmícháme zcezené a uvařené těstoviny.
Přidat komentář