Autor: | neznámý |
Datum přidání | 07.09.2013 |
Druh receptu | Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 1 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bacchce di Goji
Přírodní bobule goji (kustovnice), bezlepkové, bio.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Slunečnice loupaná Poex
Olejnatá semena
Dříve než se pustíme do práce, zapneme si troubu na 180°C. Recept je totiž velice rychlý, pokud nemusíte formu vymazávat nebo vykládat pečícím papírem. Všechny sypké suroviny nasypeme do robotu s metlou, přidáme olivový olej a zalijeme šťávou z broskvového kompotu, jeden hrníček šťávy by měl stačit. Pokud jí nemáme dostatek, těsto doředíme vodou. Těsto by mělo mít takovou hustotu, aby pomalu stékalo ze lžíce. Do každé formy sázíme jednu vrchovatou lžíci těsta, které by mělo dotahovat do 3/4 výšky. V troubě muffiny ještě povyskočí. Broskve nakrájíme na malé kostičky a dozdobíme každý bochánek. Pečeme podle tipu formy cca půl hodiny. Uvedené množství je na 12 kousků.
Přidat komentář