Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Skořicový cukr
Cukr bílý krupice s přísadou skořice.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,74 g | 31,75 g | 14,31 g | 1 187,95 kJ (284 kcal) |
celkově | 17,49 g | 63,49 g | 28,62 g | 2 375,90 kJ (567 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Mouku, vejce, mléko, skořicový cukr a špetku soli rozkvedláme a dobře promíchané těsto vlijeme na rozpálené máslo na pánvi. Posypeme na kolečka pokrájeným banánem až bude spodní strana opečená, omeletu opečeme i z druhé strany. Hotovou omeletu posypeme višněmi, stočíme a můžeme podávat.
Přidat komentář