Autor: | marsiland@ |
Datum přidání | 13.01.2012 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 5 min |
Počet porcí: | 1 ks |
Přibližná cena: | 10 Kč |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Příloha: 30 g slunečnicového chleba
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 21,02 g | 23,34 g | 18,68 g | 1 414,70 kJ (338 kcal) |
celkově | 21,02 g | 23,34 g | 18,68 g | 1 414,70 kJ (338 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Mražený špenát podusíme na pánvi do změknutí. Vejce rozkvedláme se špetkou soli a přidáme trošku mléka (omeletka bude krásně nafouklá a nadýchaná). Vejce nalijeme na pánev s troškou olivového oleje a posypeme připraveným špenátem.
Dnes uvařeno. Ideální rychlá večeře a když máte domácí vajíčka, nemá to chybu. Dávala jsem špenát čerstvý a spařený horkou vodou, neměla jsem mražený. Ale to je celkem jedno. Recept doporučuji.
Dneska jsem dělala k věčeři, výborné, rychlé,přidala jsem ještě mraženou kukuřici.
Přidat komentář