Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
Skořicový cukr
Cukr bílý krupice s přísadou skořice.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 17,26 g | 41,64 g | 12,44 g | 1 461,73 kJ (349 kcal) |
celkově | 69,05 g | 166,55 g | 49,74 g | 5 846,90 kJ (1396 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Tvaroh smícháme s rozehřátým máslem, přidáme mléko, vejce, špaldovou mouku a strouhaná jablka. Z hotového těsta opékáme na trošce másla malé lívanečky. Podáváme sypané skořicovým cukrem.
Přidat komentář