Autor: | Dita |
Datum přidání | 24.08.2010 |
Druh receptu | Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Pohankové lupínky
Extrudovaný výrobek
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 15,70 g | 72,19 g | 8,46 g | 1 760,42 kJ (420 kcal) |
celkově | 78,48 g | 360,94 g | 42,30 g | 8 802,10 kJ (2102 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory uvaříme do měkka. Papriku orestujeme v hluboké pánvi na másle a uschováme stranou někde v teple. Uvařené brambory scedíme, nasypeme do pánve a opečeme, poté přidáme kečup, vločky z pohanky, sušené bylinky, orestovanou papriku a na kousky pokrájená rajčata, osolíme a ještě chvíli opékáme. Podáváme sypané sýrem.
Přidat komentář