Autor: | libusen@ |
Datum přidání | 10.05.2013 |
Druh receptu | Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 12 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Pšeničná múka celozrnná špeciál - stredná
Pšeničná mouka celozrnná
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Smícháme suché přísady, poté přidáme rozpuštěné máslo,vejce a tekutý med. Z těsta klademe hrudky na připravený plech s pečícím papírem. Dáme do předem vyhřáté trouby (střední stupeň nebo 150°C). Hrudky pečeme cca 12-15 minut do zrůžovění. Po upečení necháme ještě teplé posypeme strouhanou čokoládou, kokosem... prostě podle chuti.
Přidat komentář