Autor: | neznámý |
Datum přidání | 06.05.2012 |
Druh receptu | Svačina, Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Purissima Nektar z černého rybízu
Nektar z černého rybízu z koncentrátu. Podíl ovocné složky nejméně 25…
Ananas plátky v mírně sladkém nálevu
Zpracované sterilované ovoce, kompot
Ananas kousky
Ananas kousky v mírně sladkém nálevu. Zpracované, sterilované ovoce,…
Měkké a zralé ovoce si pokrájíme na kousky, šťávu z ananasu nevyléváme a můžeme jí použít k naředění s ovocným sirupem nebo moštem, k němu přidáme vinný ocet a lžíci medu, zamícháme a necháme v tom ovoce alespoň 3 hodiny odležet v chladu. Poté promícháme a přidáme asi 2 lžíce třtinového cukru a znovu zamícháme, dokud se cukr nerozpustí (podle chuti přisladíme), nakonec vmícháme i sezamová semínka. Do připravených mističek natrhám salát a rozprostřeme odležené ovoce, přelijeme šťávou ve které byly marinované a dáme vychladit. Ideální zdravá a rychlá svačinka, která hlavně v létě příjemně osvěží.
Můžete ovoce vystřídat a kombinovat exotické druhy.
Dobrý salát, všem chutnal :)
Přidat komentář