Autor: | neznámý |
Datum přidání | 28.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Farina Senza Glutine Kukuřičná mouka
Kukuřičná mouka, bezlepková, BIO.
Očištěný pórek nakrájíme na velmi drobné kousky. Česnek nastrouháme na jemném struhadla, stejně tak oba sýry. Na másle, které jsme nechali zpěnit osmahneme pórek. Kukuřičnou mouku rozmícháme s vodou, zalijeme pórek a krátce povaříme. Pak přidáme nastrouhané sýry a necháme za občasného míchání roztavit. Jako další přilijeme smetanu, ochutíme muškátovým oříškem a solí. Jako poslední přidáme kuzu rozpuštěné ve vodě a česnek. Za stálého míchání na velmi slabém ohni povaříme asi 5 minut. Podle požadované hustoty omáčku případně rozředíme ještě vodou či smetanou a nebo zahustíme moukou.Podáváme s uvařenými těstovinami.
Přidat komentář