Autor: | Pavlouš |
Datum přidání | 09.11.2011 |
Druh receptu | Příloha, Snídaně |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 10 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 90 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Cizrna Horeca
Luštěnina cizrna
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Z cizrny slijeme nálev a propláchneme ji v čisté vodě. Smícháme s na kostičky nakrájenými rajčaty a sýrem (nezapomeneme z něj ostranit povoskovaný konec, u sýrů tohoto typu často bývá).V jogurtu si rozmícháme vylisovaný česnek (já dávám 4 stroužky, ale velmi záleží na tom, jestli je český nebo čínský), nakrájené listy bazalky, oregáno a sůl.Poté vše smícháme dohromady.Podáváme s pečivem.Kdo chce může přidat i pepř.
Tento recept jsem před několika lety objevila v zdarma rozdávaném časopise pro studenty a patří mezi mé nejoblíbenější recepty na salát
Přidat komentář