Autor: | charvatova9@ |
Datum přidání | 09.01.2013 |
Druh receptu | Oběd, Snídaně, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Podmáslí kysané Boni
Kysané podmáslí s mlékem.
Jihočeské Podmáslí kysané Madeta
Kysaný mléčný výrobek
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Lněné semínko
Olejnatá semena
Slunečnice loupaná Poex
Olejnatá semena
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 4,89 g | 31,58 g | 7,06 g | 880,45 kJ (210 kcal) |
celkově | 48,89 g | 315,76 g | 70,57 g | 8 804,54 kJ (2103 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rýži uvaříme doměkka 15-20 minut ve velkém množství vody. Hotovou rýži slijeme a necháme mírně vychladnout. Troubu předehřejeme na 200 °C. Všechny suroviny smícháme ve velké míse, potom hmotu vyklopíme do pekáčku na chleba - dobře vymazaného olejem. Pečeme asi 40 minut, dokud těsto nevyběhne, nezezlátne a není na dotek tuhé. Necháme trochu vychladnout, vyklopíme na drátěnou podložku a necháme zcela vychladnout. Chléb podáváme nakrájený na silnější krajíčky.
ráda bych od autorky zjistila, zda je možné vynechat, popřípadě něčím nahradit to ovoce? ( tedy v tomto případě hrušku )
Přidat komentář