Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.06.2010 |
Druh receptu | Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Hrášek sterilovaný
Sterilovaná zelenina jednodruhová ve slaném nálevu.
Bonduelle Créatif Duo
Duo - zeleninová směs v mírně slaném nálevu, sterilovaná zelenina
Zatímco vaříme tortelliny podle návodu uvedeném na obalu, na teflonové pánvi necháme rozpustit čerstvé máslo. Přidáme hrášek a nasekaný česnek. Do skleničky s mlékem vmícháme mouku, tak aby se netvořily žmolky. Zahuštěné mléko nalijeme do pánve k hrášku, přisypeme bazalku, uvařené tortelliny a ochutíme solí podle chuti. Vše důkladně promícháme.
Můžeme podávat i za studena.
Přidat komentář