Autor: | Občan |
Datum přidání | 23.03.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | 35 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Gemüse Bouillon Zeleninový vývar
Zeleninový vývar, bez přídavku droždí, s 10,7% zeleniny
Veto Vegi steak
Sójový výrobek, bez konzervačních látek, přirozeně bez cholesterolu.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 21,66 g | 36,26 g | 1,47 g | 1 021,06 kJ (244 kcal) |
celkově | 64,97 g | 108,77 g | 4,40 g | 3 063,17 kJ (732 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme nakrájené zelí a dusíme 10 min. pod poklicí. Uvaříme sojové kostky cca 15 min. Do zapékací mísy klademe nakrájené brambory na menší kousky a spolu s nimi zelí a uvařené sojové kostky. Osolíme a opepříme. Do cca 1 dcl horké vody rozmícháme kostku zeleninového bujónu společně s protlakem. Poté tím zalijeme ingredience v zapékací míse. Pečeme v troubě cca 30 min. na 180 °C.
Recept byl shlédnut v televizi a upraven do veganské podoby.
Jako přílohu možno podávat dýňový kompot.
dýňový kompot k zelí? To se mi tedy moc nehodí...
Přidat komentář