Autor: | zuzanapo |
Datum přidání | 07.01.2011 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 100 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Dáme vařit těstoviny v osolené vodě. Mezitím nakrájíme na jemno cibuli a dáme do hluboké pánve zpěnit. Chřest nakrájíme z šikma na menší kousky a přidáme k cibuli. Je možné použít i nakládaný chřest, ale na pánvi zkašovití a jídlo pak není na pohled tak lákavé. Rajčata přidáme do pánve a krátce na větším ohni osmahneme. Smetanu promícháme s protlakem a přidáme do pánve, chvíli povaříme, až smetana lehce zhoustne. Pak již jenom přidáme uvařené a sceděné těstoviny, promícháme a prohřejeme. Je to rychlé, jednoduché a chutné.
Kdo má rád výraznější chutě, může na závěr posypat strohaným parmezánem nebo jiným výrazným sýrem.
Přidat komentář