Autor: | Citron2014 |
Datum přidání | 14.06.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 10 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Moravský bochník plátky
Přírodní tvrdý sýr
baleno v ochranné atmosféře
Rajče cherry červené
Jakost I.
Billa Tuna Brine
Tuňák celý, přírodní, rybí konzerva, sterilováno.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 18,34 g | 22,06 g | 11,39 g | 1 086,34 kJ (259 kcal) |
celkově | 110,05 g | 132,36 g | 68,32 g | 6 518,04 kJ (1557 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Těstoviny dáme vařit dle návodu. Rozehřejeme máslo a přidáme rozdrcený česnek. Přihodíme nakrájená rajčata, petrželku, lehce osolíme a pomalu dusíme. Z konzervy slijeme olej nebo šťávu a maso z tuňáka dáme prohřát k rajčátkům do pánve. Těstoviny smícháme s obsahem pánve a zasypeme sýrem.
Přidat komentář