Autor: | Raskenius |
Datum přidání | 15.03.2013 |
Druh receptu | Svačina, Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | neuvedeno |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Kokosový cukr
Kokosový cukr
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Paprika červená řezaná
Paprika červená řezaná - sterilovaná v kořeněném sladkokyselém nálevu…
Garden okurky
Sterilovaná zelenina ve sladkokyselém nálevu
Nové koření Avokádo
Nové koření celé
Párky nakrájíme napůl (pokud jsou loupací tak samozřejmě nejprve oloupeme) a podélně je nakrojíme. Do zářezu vložíme řez z okurky, nudličku papriky a nahrubo nakrájenou cibuli. Takto připravené je pak vložíme do vhodné nádoby a proložíme zbývající zeleninou, kterou jsme nespotřebovali dovnitř veganských párků.Párky poté zalejeme chladným nálevem, předem připraveným svařením octu, cukru, koření, soli a vody.Takto pak necháme v chladu a temnu marinovat.
Vaganská variace na klasického českého utopence s příjemně kořeněným nálevem.
Marinovat je nechte tak aspoň 4 dny.
Přidat komentář