Autor: | Kamísek |
Datum přidání | 15.12.2011 |
Druh receptu | Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zasněžené mandle Bio
Neloupané mandle marinované v luxusní ovocné marinádě ochucené…
Mandorle Italiane
Přírodní oloupané mandle, bezlepkové, bio.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 4,53 g | 33,56 g | 23,58 g | 1 484,93 kJ (355 kcal) |
celkově | 45,34 g | 335,62 g | 235,76 g | 14 849,27 kJ (3547 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Do mouky zapracujeme máslo, vanilkový cukr a třtinový cukr. Nakonec přisypeme mandle a vypracujeme těsto. Zabalíme do potravinové fólie a dáme odpočinout do ledničky asi na 2 hodiny. Poté tvoříme rukama válečky a tvarujeme rohlíčky, které pečeme na pečícím papíře nebo pečící podložce na 150°C do růžova 10-15 minut. Ještě teplé obalujeme v hroznovém cukru.
Můžeme obalit i v moučkovém třtinovém cukru.
Přidat komentář