Autor: | neznámý |
Datum přidání | 01.12.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Bulgur Arax
Drcená pšenice
Do hrnce nasypeme několikrát propraný bulgur, přidáme sušené houby, kmín, zalijeme vodou (cca 850ml). Vaříme pod pokličkou na mírném ohni doměkka, je to zhruba čtvrt hodinka. Mezitím si na másle zlehka osmahneme bobkové listy s hřebíčkem. Dále přidáme nadrobno pokrájenou cibulku a pórek. Ze začátku smažíme, ke konci spíše dusíme. Poté vmícháme uvařený bulgur, kudrnatou petrželku, zjemníme smetanou a dochutíme shoyu omáčkou. Je-li potřeba ještě osolíme. Necháme 5 minut odstát a můžeme podávat.
Přidat komentář