Autor: | Eva |
Datum přidání | 27.06.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Květák překulíme varem a nakrájíme na drobnější kousky. Celer nastrouháme na hrubším struhadle a syrový přidáme ke květáku. Promícháme se šesti žloutky a se solí. Cibuli a kudrnatou petrželku pokrájíme na drobno, zahustíme mírně špaldovou moukou hladkou. Ušleháme sníh ze 6 bílků a promícháme. Na pečícím papírem vyložený plech rozetřeme květákovou směs a poklademe navrch pár tenkými plátky másla.
Přidat komentář