Autor: | Nicky |
Datum přidání | 13.10.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 20 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 15,71 g | 49,34 g | 4,44 g | 1 116,47 kJ (267 kcal) |
celkově | 62,83 g | 197,37 g | 17,77 g | 4 465,87 kJ (1067 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na trošce másla nebo oleje osmahneme ovesné vločky a přidáme zeleninu. Zalijeme vodou nebo vývarem a vaříme tak, aby zelenina byla „na skus“. Vločky jsou naopak dobře rozvařené.
Přidat komentář