Autor: | Dany |
Datum přidání | 15.07.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Passata - rajčatové pyré
Z toskánských rajčat, BIO.
Passata Mutti di pomodoro
Rajčatové pyré. Pasterováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 3,57 g | 15,44 g | 3,27 g | 432,91 kJ (103 kcal) |
celkově | 14,28 g | 61,76 g | 13,09 g | 1 731,62 kJ (414 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Všechnu zeleninu si nakrájíme na kousky. Na olivovém oleji orestujeme cibulku, papriku, mrkev a cuketu. Trochu podlijeme vodou, přiklopíme pokličkou a dusíme do změknutí. Poté přidáme rajčata, 3 lžíce pyré a 2 rozmačkané stroužky česneku. Osolíme, popřípadě opepříme, ochutíme bylinkami a ještě chvíli dusíme. Podáváme nejlépe se špagetami nebo jinými těstovinami.
Bylo to výborné!
Přidat komentář