Autor: | austinp |
Datum přidání | 21.12.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | 70 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rapunzel Passata
Drcená rajčata
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Cous Cous Sapori Mediterranel
Semolinové těstoviny sušené
Anglická slanina Pikok
Anglická slanina. Masný výrobek tepelně opracovaný, krájený.
Anglická slanina - 94 % masa
Anglická slanina shaved. Masný výrobek tepelně opracovaný.
Passata di Pomodoro
nezahuštěný, pasterováno
Žralok: Zeleninu očistíme a nakrájame na väčšie kúsky. Dáme do misky, pridáme drvenú rascu, bazalku, olivový olej, trošku soli (podľa chuti). Všetko spolu premiešame.Na dno zapékacej misky dáme plátky slaniny, na ktorú dáme pripravenú nakrájanú zeleninu.Na zeleninu poukladáme žraločie steaky, ktoré predtým malinko osolíme a posypeme drvenou rascou. na vrch ešte pridáme cibuľu pokrájanú na kolečka a kúsok masla na každý steak. Prikryjeme alobalom a pečieme v elektrickej rúre cca 55 minút pri teplote 200 °C. Na posledných 5 minút odkryjeme. Kuskus: pripravíme podla návodu, alebo ako ste zvyknutí. Hrnček celozrnného kuskusu zalejeme 2 hrnčekami vriacej vody a necháme 5 minút prikryté odpočinúť. Medzi tým si na oleji osmažíme na drobno nakrájanú cibuľku, neskor pridáme sušené hríby ( možu byť aj namočené) ja som pridával ako korenie.Chvíľu spolu smažíme, nakoniec pridáme hotový kuskus a nasekanú vňať. Premiešame na horúcej panvici a odstavíme.Servis si urobí každý sám :) dobrú chuť.
Zeleninu možno použiť akúkoľvek, ktorá doma je. Ako príloha sa iste hodia pečené zemiaky, polenta, pšeno. Fantázii sa medze nekladú :)
Přidat komentář