Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Proteinový cookie s čokoládou a kakaem

2
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Georg Parlasca Keksfabrik GmbH
EAN: 4056489421313
Data ze dne: 5. 2. 2021



Popis

S obsahem cukru a sladidly.

Složení

  • pšeničný protein
  • ovesná celozrnná mouka
  • sladidlo - 10%
  • kapky čokolády s maltitolem - 9%
  • - kakaová hmota
  • - kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
  • - přírodní vanilkové aroma
  • kapky bílé čokolády - 9%
  • - cukr
  • - kakaové máslo
  • - sušené mléko
  • kokosový olej
  • slunečnicový olej
  • nizkotučný kakaový prášek - 3%
  • přírodní aroma
  • sůl

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 ml 1 porce
45 ml
% DDD
Energie 468 kcal 211 kcal 23 %
1959 kJ 881.55 kJ
Bílkoviny 30 g 13.5 g 46 %
Sacharidy 42 g 18.9 g 47 %
z toho cukry 5.9 g 2.655 g
Tuky 22 g 9.9 g 31 %
nasycené 11 g 4.95 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 3.2 g 1.44 g
Sůl 1.2 g 0.54 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Jakou ledničku si vybrat?

FÉR potravina se zabývá potravinami, ale je potřeba je i správně skladovat a k…

Prohřešky“ Čechů vůči zdravému stravování

Nový průzkum Barometr FOOD, prezentovaný na tiskové konferenci „(Zlo)zvyky na…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?