Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Třená niva pomazánka

8
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Gastro Menu Express a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595190712656
Data ze dne: 20. 5. 2020



Popis

sýrová pomazánka

Složení

  • - ušlechtilá plíseň
  • cukr
  • - jedlá sůl
  • - máslo
  • - smetana
  • - sušené mléko
  • - sušená syrovátka
  • - sýry
  • - pitná voda
  • tavený sýr
  • majóneza
  • - syřidlo
  • - mlékárenská kultura
  • - jedlá sůl
  • - mléko
  • sýr Niva - 33%
  • - jedlá sůl
  • - ocet kvasný lihový
  • - sušené vaječné žloutky
  • - pitná voda
  • - řepkový olej

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie 440 kcal 1 760 kcal 21 %
1841 kJ 7364 kJ
Bílkoviny 8.3 g 33.2 g 13 %
Sacharidy 4.1 g 16.4 g 5 %
z toho cukry 2.8 g 11.2 g
Tuky 44 g 176 g 63 %
nasycené 10 g 40 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.8 g 7.2 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Lyofilizované jahody

Rodiče, sportovce i zájemce o zdravý životní styl by mohl zaujmout test…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?