Autor: | pverus@ |
Datum přidání | 07.11.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 1 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Vepřová šunka pro děti nejvyšší jakosti
Masný výrobek tepelně opracovaný. Šunka nejvyšší kvality.
Šunka od kosti nejvyšší jakosti
Masný výrobek tepelně opracovaný. 97% masa
Machland Kysané zelí
Zelenina mléčně kvašená, pasterovaná.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 20,75 g | 13,97 g | 12,15 g | 1 034,89 kJ (247 kcal) |
celkově | 20,75 g | 13,97 g | 12,15 g | 1 034,89 kJ (247 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambor nastrouháme, šunku a eidam nakrájíme na kousky a smícháme s vajíčkem, dochutíme česnekem, solí a majoránkou. Do zapékací misky dáme pečící papír, na který vylijeme směs. Pečeme ve vyhřáté troubě 30min/180stupňů. Na upečený bramborák dáme kysané zelí domácí výroby :))) !
Přidat komentář