Autor: | pverus@ |
Datum přidání | 05.11.2012 |
Druh receptu | Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | 80 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
Želatina v prášku
Želatina v prášku, kuchyňská čirá
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 14,26 g | 27,03 g | 3,96 g | 835,23 kJ (199 kcal) |
celkově | 114,09 g | 216,26 g | 31,67 g | 6 681,86 kJ (1596 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Tvaroh, žloutky, med, mléko a pudink smícháme. Z bílků ušleháme sníh, který přidáme do umíchaného těsta. Dáme do formy a pečeme na 170stupňů cca 45 min. Na vychladlý dort dáme ovoce a polijeme želatinou, kterou uvaříme podle návodu.
Přidat komentář